domingo, 25 de enero de 2009

1r informatiu: prova superada!


Murphy deia que "si alguna cosa pot sortir malament, sortirà malament".

No sé si va anar a la Pompeu o intuïa com seria el nou campus de la comunicació de Glòries, però en aquest cas les pantalles horitzonto-verticals no han servit de res... L'AVID saturat durant tres dies, el servidor que es penja i perd els vídeos, el croma que no vol funcionar i el convertidor de fromats que s'apunta al sarau. I tot í així, l'informatiu va sortir. Seguint el calendari marcat, perquè a la tele res s'atura.

L'equip d'edició va estar fantàstic.

Com a realitzador, el Sergi va estar fantàstic. Va saber controlar la situació, donar les ordres quan calia, estar a l'aguait de tot i fer que les coses sortissin rodades, sense aturades i caos. El Xavi i l'Alejandra van ser un presentadors perfectes: MOLT professionals, sabent dominar-se davant la càmera, estant constantment pendents del desenvolupament del programa... I abans de l'emissió, durant els moments de producció, van estar sempre a punt per donar un cop demà. Last but not least, la nostra productora-coordinadora, que va anar amunt i avall durant tres dies aconseguint-nos les coses que necessitàvem. Dolors, t'ho curres!

I la resta de gent a plató i control, membres d'ENG, connexions en directe, Temps i Trànsit, redactors i càmeres, caironistes i ajudants de realització, felicitats per la feina! Amb els contratemps dels últims dies, crec que podem estar més que contents de com ha sortit l'Informatiu 1.

Amb un equip així, un informatiu segueix sent complicat de dur a terme però l'experiència és molt més gratificant! Gràcies per la feina!

alba (editora... ara que li havia agafat el "gustillo")


No hay comentarios:

Publicar un comentario